Despre noi

Suntem dedicați 100% în ceea ce facem și permanent căutăm soluțiile cele mai avantajoase pentru solicitările clienților noștri, pentru uși interior, uși antifoc și uși metalice.

Asigurăm stocuri permanente pentru dimensiunile standard și garantăm livrare în maxim 48 de ore, oriunde în România; comenzile atipice au termene de livrare cuprinse între 1 și 6 săptămâni, în funcție de categoria de uși din care fac parte produsele comandate.

Diversificăm periodic gama de produse, adâugând culori noi ce sunt în tendințe, precum și alte dimensiuni și accesorii; reușim astfel să fim un partener care oferă clienților o gamă completă de uși, de actualitate.

Profită și tu ACUM de capabilitățile noastre !

Nascută din dorința de a oferi produse de o calitate superioară, dar ținâmd cont de tendințele într-un domeniu aflat mereu în schimbare, compania USI 365 s-a impus rapid pe piața distribuitorilor de uși și feronerie, având o evoluție rapidă și sigură, devenind în doar câțiva ani una din cele mai de încredere companii de profil din România.

USI 365 și-a început activitatea pe piața românească în 1992, cunoscută sub denumirea Depozit de Uși, având ca obiect de activitate comercializarea și furnizarea de uși de interior, uși de exterior, tâmplărie din PVC și uși de garaj.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri, începând din ianuarie 2011, am diversificat gama de produse pe care o comercializăm cu noi modele marca Dierre: uși antiefracție, uși multifuncționale și uși antifoc.

Suntem importator direct de uși de interior, cu proveniență Cehia. Comercializăm și distribuim o gamă variată de uși de interior, uși pline sau uși cu sticlă, uși glisante, uși duble, uși de cămară, atât în Iași cât și în celelalte zone din țară, printr-o rețea unică de distribuție sau prin parteneri.

Cum funcționează compania?

Este simplu să lucrați cu noi de oriunde v-ați afla! Odată ce ați văzut un produs care vă interesează pe site-ul nostru, www.usi365.ro, trebuie doar să ne apelați la numărul 0371 504 203. O echipă de  consilieri specializați, cu experiență, vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebări. Consilierea gratuită este un serviciu pe care îl oferim clienților noștri. Consilierul dumneavoastră vă va indica produsul cel mai potrivit pentru nevoia dumneavoastră și este persoana la care puteți apela oricând pentru orice clarificări. După ce toate detaliile comenzii sunt puse la punct și comanda este dată, dumneavoastra veți primi produsul dorit în cel mai scurt timp posibil, prin intermediul unei firme de curierat partenere. În tot acest timp puteți avea detaliile necesare atât direct la telefon cât și pe email.

Ce servicii vă oferim?

  • Răspuns prompt la solicitările dumneavoastră telefonice sau prin email
  • Consiliere profesionistă decătre consilieri specializați
  • Consiliere direct în showroom (doar pentru clienții din Iași)
  • Primiți toate detaliile de care aveți nevoie direct la telefon și pe email
  • Consilierul dumneavoastră vă stă permanent la dispoziție pentru orice clarificări
  • Livrare rapidă prin intermediul rețelei noastre de colaboratori