NOU! Colectia Porta Verte Basic

verte basic porta

Schimbările în locuință sunt binevenite întotdeauna! Colecție de uși de interior Verte Basic vine în întâmpinarea tuturor gusturilor, cu o paletă variată de culori precum și cu modele diverse. Iată câteva motive pentru care să le acordați o atenție deosebită.

În primul rând, ușile Verte Basic sunt vopsite, ceea ce le conferă culorii durabilitate în timp. Există opt nuanțe disponibile, personalizate față de toate celelalte nuanțe de uși disponibile pe piață. Aceste nuanțe sunt alb, fag, măr, nuc, alb striat, stejar monaco 1, stejar monaco 2 și stejar monaco 3.

Miezul canatului are structură alveolară, care permite și o bună circulație a aerului. Atât rama, cât și miezul foii de ușă sunt acoperite cu placă HDF pe ambele fețe, ceea ce asigură o izolare fonică corespunzătoare. Canturile laterale și cel superior sunt finisate cu banda laminată în nuanța canatului, iar rama geamului (la modelele cu model din sticlă) este executată în nuanța ușii.

Designul este o combinație între cel tradițional și cel modern, inserțiile de sticlă având o varietate de modele, de la cele tradiționale, simple, la cele moderne, geometrice. Din acest motiv, puteți asorta aceste uși cu o mare varietate de stiluri de interior, în spații diverse, de la birouri, dormitoare, băi sau bucătarii. Întreținerea este de altfel facilă, ușile Verte Bsic fiind ușor de curățat și rezistente la murdărie. Iată câteva idei de amenajări:

VERTE BASIC1

Interierove_dvee_Verte_Basic_Trio

verte basic 3

Ușile din Colecția Verte Basic sunt disponibile pe USI365 la prețuri promoționale!

Leave a Comment