Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Hormann Usa de intrare in casa Horman Thermo65 - Alb RAL9016

16.949,05 Lei 13.559,22 Lei
Pretul afisat este pentru:
- foaie de usa culoare Alb Trafic (RAL 9016);
- toc aluminiu;
- prag;
- feronerie.

Model: THP 750C
Dimensiunea Exterioara Rama: 1000x2100 mm
Finisaj: Alb trafic RAL 9016
La comanda

Data de livrare: Joi, 16.05.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C1198 Ai nevoie de ajutor? 0371 504 203 / 0756093803
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Usile de intrare in casa de la HORMANN sunt niste usi spectaculos de frumoase care ureaza un calduros "Bun venit!" in casa ta.

Acestea fac starea de bine sa fie simplu de obtinut.
Elementele de constructie de inalta calitate conving prin valori bune de izolare termica, o echipare fiabila pentru siguranta, gama variata de modele si raport calitate-pret atragator.

Daca doriti sa va amenajati intrarea in casa cu o usa de cea mai buna calitate si cu aspect atragator, atunci usa de intrare HORMANN Thermo65 este alegerea potrivita.

Primirea pe care v-o ofera intrarea echipata cu aceasta usa este una exclusivista si eleganta, indiferent ca este vorba despre intrarea principala sau intrarea secundara.

Blatul din otel gros de 65mm, cu umplutura din spuma poliuretanica dura pe toata suprafata si profilul canatului din material compozit aflat pe interior asigura "blocarea" frigului in exterior.



Cu o valoare UD de pana la 0,87 W/(m²·K) usile Thermo65 dispun de o izolatie termica foarte buna. Usile sunt echipate standard cu un sistem de siguranta cu inchidere in 5 puncte, oferind siguranta in propria casa.

Optional usile se pot echipa cu sistemul antiefractie RC2 pentru un sentiment si mai bun intre peretii propriei locuinte.

Blatul usii cu o forma frumoasa, cu o rama a canatului pe interior, corespunde  cerintelor de amenajare estetica la cel mai inalt nivel.

Aspectul interior se armonizeaza ideal cu cel al usilor dumneavostra la incaperile din interior.

Alegeți din 13 modele atrăgătoare, 16 culori preferențiale și 5 decoruri Decograin ușa pe care o doriți. Pentru un preț atrăgător puteți achiziționa ușa dumneavoastră HORMANN Thermo65 personalizată!
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!