Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

USI ANTIFOC

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre

 

În orice mediu rezidential sau comercial construit, siguranța împotriva incendiilor este o preocupare majoră si o obligatie prin lege. Alegerea ușilor antifoc corespunzătoare poate face o diferență semnificativă în protejarea vieților și a proprietăților. Aceste uși oferă o barieră eficientă împotriva propagării incendiilor și fumului, atat la interior catre exteriorul cladirii dar si inver.


Tipuri de Usi Antifoc:

Usi Antifoc Pietonale: Acestea sunt uși rezistente la foc concepute pentru a oferi siguranță în caz de incendiu. Sunt ideale pentru utilizarea în spațiile cu trafic pietonal intens.

Usi Antifoc Culisante: Ușile antifoc culisante sunt soluții practice pentru spatii mari ce necesita compartimentari in caz de incediu (parcari, hale, etc) Ele oferă protecție împotriva incendiilor și se inchid in momentul in care sistemul antifoc este declansat, astfel se limiteaza propagarea focului/

Cortine Antifoc: Cortinele antifoc sunt o opțiune discretă și eficientă pentru protecția împotriva incendiilor și fumului în spații deschise.

Trape și Obloane Antifoc: Aceste dispozitive asigură protectie împotriva incendiilor si în zonele cu necesități specifice, poduri, tavane, acces mansarda


Indicele EI - Usile antifoc sunt clasificate în funcție de rezistența la foc măsurată în minute si reprezentată prin indicele EI. Acest indice face referire la timpul de rezistenta la foc într-o situație de incendiu, permițând evacuarea în siguranță și limitând propagarea focului pana la interventia pompierilor.

  • EI 30: Usi rezistente la foc 30 de minute.
  • EI 60: Usi rezistente la foc 60 de minute.
  • EI 90: Usi rezistente la foc 90 de minute.
  • EI 120: Usi rezistente la foc 120 de minute.

Ușile antifoc pot fi simple sau duble, cu dimensiuni standard sau atipice, pot avea vitrate cu geam rezistent la foc și pot fi utilizate în diverse aplicații. Ele oferă protecție vitală în caz de incendiu, asigurând că persoanele și bunurile sunt în siguranță.

Indiferent de necesitățile dvs., oferim o gamă largă de uși antifoc pentru a se potrivi oricărei aplicații. Cu livrare din stoc și opțiuni de personalizare, vă ajutăm să alegeți ușa antifoc potrivită pentru proiectul dvs.

Pentru mai multe informații și pentru a primi o ofertă personalizată, contactați-ne. Protejați spațiile dvs. și alegeți ușile antifoc pentru siguranță și pace de spirit.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!