Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Cortine Antifoc

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre


În contextul preocupărilor tot mai mari legate de siguranța împotriva incendiilor și fumului, industria construcțiilor și arhitecturii se concentrează asupra găsirii soluțiilor eficiente precum cortinele antifoc sau rulourile antifoc.


Incendiile și riscurile asociate acestora, în special în clădirile de referință, au determinat o creștere semnificativă a cererii pentru protecție împotriva incendiilor și fumului.
 

Cortinele antifoc reprezintă o soluție inovatoare și eficientă în acest sens, oferind o combinație perfectă între siguranță și libertate de proiectare. Aceste soluții discrete sunt invizibile în mod normal, încorporându-se perfect în orice proiect arhitectural, astfel încât viziunea arhitectului să nu fie compromisă.
 

Un aspect cheie al acestor cortine antifoc este capacitatea lor de a reacționa la detectarea incendiilor. Sunt activate de senzorii de incendiu atunci când este necesar, oferind protecție împotriva pătrunderii fumului, propagării incendiilor și efectelor căldurii intense. Acest sistem de protecție este eficient și sigur.
 

În oferta noastră, puteți găsi diverse tipuri de cortine antifoc, cum ar fi Cortina Antifoc EI60  sau Cortina Antifoc E60 / EW60 , care se caracterizează prin greutatea sa redusă și capacitatea de a face față incendiilor. De asemenea, avem opțiuni precum Cortina Antifoc EI120 și Cortina Antifoc E 120 / EW 60, care asigură protecție în caz de incendiu, acoperind o gamă largă de aplicații.


Indicii de performanta ai unei cortine antifoc:


E  (Integrity) - Capacitatea de a bloca complet patrunderea flacarilor, a fumului si reduce transferul de caldura
EW (Radiation control) - Capacitatea de a bloca complet patrunderea flacarilor, a fumului si a limita partial transferul de caldura
EI - (Integrity and Insulation) -  Capacitatea de a bloca complet patrunderea flacarilor, a fumului si blocarea proportie de 100% a transferului de caldura
 

Sistemul de control și monitorizare a incendiilor este esențial pentru funcționarea eficientă a acestor cortine antifoc. Ele pot fi integrate în orice sistem SAP/BMS existent și pot colabora cu alte elemente de protecție împotriva incendiilor.
 

Pentru a afla mai multe detalii despre opțiunile noastre de cortine antifoc și pentru a primi o ofertă personalizată, vă invităm să ne contactați. Siguranța și protecția spațiilor deschise de mari dimensiuni împotriva riscurilor de incendiu și fum sunt acum mai accesibile și eficiente cu cortinele antifoc. Alegeți înțelept și protejați locațiile cu cele mai bune soluții de protecție disponibile pe piață.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!