Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usi de intrare antiefractie

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Sporeste-ti gradul de siguranța și protecție cu ușile antiefracție pentru intrarea in casa sau apartament! Ușile antiefracție reprezintă un element crucial în asigurarea securității locuinței sau a proprietății tale. Cu o gamă variată de opțiuni, aceste uși sunt proiectate pentru a oferi protecție superioară împotriva tentativelor de efracție și a intrușilor nedoriti.
 

Clasele de securitate ale ușilor antiefracție:
 

  • Ușile antiefracție sunt certificate în funcție de clasa lor de securitate, cu clasa 4, clasa 5 și clasa 6 fiind cele mai căutate opțiuni. Ușile antiefractie de clasa 6 sunt considerate cele mai sigure și oferă o protecție sporită împotriva efracțiilor.


Utilizare atât pentru intrare in casa, cât și pentru intrare in apartament:
 

  • Aceste uși antiefracție de intrare pot fi instalate la intrarea în case sau apartamente. Astfel, poți să-ți protejezi locuinte, fie ca este vorba despre casa sau apartament cu uși antiefractie de înaltă calitate și securitate.


Avantajele unei uși antiefracție de intrare:
 

  • Siguranță supremă: Ușa antiefracție asigură o barieră puternică împotriva efracțiilor și pot oferi liniștea necesară pentru a te simți în siguranță în propria ta locuință.
  • Izolare termica si fonica: Ușile antiefracție sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi metalul, ceea ce pe langa proprietatea principala antiefractie ofera si un grad ridicat de izolare termica si fonica.
  • Sistem de închidere sigur: Butucul antiefracție și rozeta antiefractie adaugă un grad suplimentar de securitate, oferind protecție împotriva forțării ușii.


Caută cele mai bune uși metalice antiefracție, inclusiv modele de uși de clasa 6, cu cele mai competitive prețuri, pentru siguranța casei tale. Fii în pas cu cele mai recente oferte și produse de la USI365.


Asigură-ți casa sau apartamentul cu uși antiefracție certificate, pentru a-ți proteja valorile și pentru a-ți oferi liniștea pe care o meriți. Alege siguranța cu ușile noastre antiefracție de încredere, potrivite pentru orice nevoie de securitate.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!