Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usi filomuro

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Descoperă Eleganța și Practicitatea Ușilor Filomuro - Toc Ascuns pentru Un Spațiu Impecabil

Ușile de interior cu toc ascuns, cunoscute și sub denumirea de uși filomuro, reprezintă un simbol al modernității și practicității în designul interior contemporan. Aceste uși redefinesc conceptul tradițional al ușilor, aducând o serie de avantaje remarcabile care le fac preferate de designeri și proprietari de locuințe:


Economisesc Spațiu - Integrare perfectă pentru spații mici

Ușile filomuro sunt alegerea ideală pentru spațiile limitate și apartamentele cu metraje reduse, deoarece sunt proiectate să economisească spațiu. Tocul ascuns, înglobat discret în perete, eliberează spațiul din jurul ușii, oferind un aspect fluent și liber, contribuind astfel la optimizarea fiecărui metru pătrat.


Integrare Perfectă - Rezultat estetic remarcabil

Una dintre caracteristicile definitorii ale ușilor filomuro este integrarea lor perfectă în perete, conferind un rezultat estetic deosebit. Foaia de ușă aliniată cu peretele creează iluzia unei intrări fără margini, oferind un aspect elegant și minimalist, perfect pentru orice design interior contemporan.


Posibilități nelimitate de personalizare

Varianta Do-it-yourself a ușilor filomuro permite personalizarea lor într-o varietate de moduri. Ai posibilitatea să-ți personalizezi ușa alegând să o vopsești în aceeași culoare ca și pereții sau să o acoperi cu diverse materiale precum tapet, oglindă, lemn sau alte texturi și materiale creative. Astfel, ușa devine o parte integrantă a esteticii generale a spațiului tău.
 

Ușile filomuro sau ușile de interior cu toc ascuns reprezintă o soluție modernă și practică pentru optimizarea spațiului și îmbunătățirea esteticii interioare. Cu beneficii precum economisirea spațiului, integrarea perfectă în designul interior și posibilitatea de personalizare, aceste uși sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și funcționalitate în locuințele lor.

Alege varianta care îți exprimă personalitatea și se integrează perfect în stilul și designul interior al spațiului tău!

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!