Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usi de intrare

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Usi Exterior


Cu o varietate atât de diversă de opțiuni în ceea ce privește usile de exterior, este esențial să înțelegem importanța unei usi metalice de exterior nu doar ca elemente de acces, ci și ca factor de asigurare a securității și confortului locuinței tale.

Categoria noastra de usi exterioare de intrare moderne se clasifica un mai multe subcategorii:


Usi Intrare Apartament


Usa metalica de apartament trebuie sa fie rezistenta la efractie, cu un grad bun de izolare terimca si mai ales izolare fonica, cat si un desgin modern si compact.

Intra in categoria 'Usi intrare Apartament' si alege modele de top de la producatori de renume.


Usi Exterior Casa


Subcategoria usi intrare in casa include usi metalice exterior  pentru casa, simple sau cu liminator, ( Usa de intrare cu pui). Modelele de usi metalice de exterior prezinta coeficienti buni de izolare fonica si termica si o clasa superioare de rezistenta la efractie.

Descopera categoria 'Usi intrare Casa' si alege modele de top de la producatori de renume.


Usi Antiefractie


Usa antiefractie este o usa special concepută și fabricată pentru a preveni sau împiedica intrările neautorizate sau tentativele de efracție. Aceste usi de intrare sunt construite folosind materiale și tehnologii rezistente, având închideri și sisteme de securitate avansate, pentru a oferi un nivel crescut de protecție împotriva spargerii sau forțării.

Descopera categoria si alege-ti acum 'Usa Antiefractie'
 

Usi Blindate


Usa blindata este o usa antiglonț este o usa special concepută și fabricată pentru a oferi protecție împotriva gloanțelor. Aceste usi sunt create folosind materiale extrem de rezistente la impact.
 

În concluzie, atunci când alegi usi de intrare pentru casa sau apartamentul tău, consideră aspectele legate de izolare termică și fonică, rezistența la efractie, designul și funcționalitatea pentru a asigura un mediu sigur, confortabil și atrăgător în locuința ta. Indiferent de preferințe, găsești o gamă variată de usi de exterior și accesorii pentru usi care să corespundă nevoilor tale atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!