Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usi frigorifice

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Fabricate cu tehnologie de ultimă generație, Usile Frigorifice batante și glisante reprezintă o sinteză perfectă între durabilitate și eficiență energetică. Caracteristicile lor sunt menite să ofere o soluție completă și fiabilă pentru controlul temperaturii în orice spațiu:
 

Construcție solidă și izolare eficientă:
 

- Realizate prin procedeul de injectare cu poliuretan, aceste uși asigură o izolație excelentă, menținând temperatura internă constantă.
- Blaturile usilor sunt confecționate din otel plastifiat vopsit, cu aprobare alimentară, garantând siguranța produselor depozitate.


Rezistență și durabilitate:
 

- Profilele de ramă sunt realizate din aluminiu eloxat, conferind rezistență la uzură și o estetică deosebită.
- Tocul din PVC rigid adaugă stabilitate și longevitate ușilor în timp.


Securitate și ușurință în utilizare:


- Echipate cu manere de acționare, fiecare ușă este prevăzută cu yală pentru închidere securizată și buton anti-panică pentru deschidere rapidă și din interior.


Versatilitate și adaptabilitate:


- Etanșarea poate fi realizată atât pe toc, cât și pe pardoseală, facilitând montajul pe panou sau zidărie conform cerințelor specifice.
- În varianta standard, au culoarea RAL 9010, dar pot fi personalizate la cerere în inox sau diverse culori.


Gamă diversificată de temperaturi și grosimi de izolație:


- Disponibile pentru o gamă largă de temperaturi: de la 0°C la +4°C pentru temperaturi pozitive, -5°C la +5°C pentru temperaturi medii și chiar între -25°C la -18°C pentru temperaturi negative.
- Grosimea izolației variază în funcție de necesități: de la 70 mm pentru temperaturi pozitive, la 90 mm pentru temperaturi medii și 120 mm pentru temperaturi negative, inclusiv rezistență de încălzire în garnitură pentru temperaturi mai scăzute.


Indiferent de cerințele specifice, gama de Usi Frigorifice oferă soluții personalizate pentru spații care necesită control precis al temperaturii și siguranță în manipularea și depozitarea produselor. Fiind adaptabile și tehnologic avansate, aceste uși reprezintă o alegere ideală pentru industria modernă, garantând performanță și fiabilitate în timp.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!