Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usi de intrare in casa

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Ușa de exterior joacă întotdeauna un rol deosebit de important, fiind elementul care adaugă un plus de estetică locuinței. Alegerea culorii, dimensiunii și a materialului din care este facuta usa de intrare in casa, trebuie făcut cu grijă pentru a se potrivi întotdeauna cu stilul arhitectural ales si a oferi siguranta.
 

Din punct de vedere al materialului din care este facuta, o ușa de intrare in casa poate fi confecționată din 2 variante principale:
 

  • Ușă metalică de exterior
  • Ușă din lemn pentru exterior


Indiferent de alegerea făcută între o ușă metalică de exterior si una din lemn de intrare in casa, trebuie să aveți în vedere orientarea ușii, fie pe stânga sau pe dreapta, pentru a se potrivi în spațiul în care va fi montată.
 

Ce tip de ușă de intrare in casa ar trebui să alegeți?
 

Ușile metalice de exterior au avantajul de a fi rezistente la efracție, ceea ce oferă nivelul de siguranță dorit. Ele sunt, de asemenea, ușor de întreținut, deoarece nu se pătează, pot fi curățate rapid și rezistă la condițiile meteo nefavorabile.
 

Ușile de intrare in casa din lemn sunt cunoscute pentru proprietățile lor de etanșare termică și fonică, reprezentând o opțiune economică pe termen lung. Datorită aspectului impunător al lemnului, aceste uși de intrare in casa adaugă un plus de robustețe și conferă un aspect aparte mediului în care sunt amplasate.
 

Ușile pentru exterior de intrare in casa pot sau nu sa fie echipate cu vizor.


Usile de intrare in casa pot fi ehipa cu luminator. Ele mai sunt cunoscute si sub denumirea de usa de intrare cu pui. Fie ca alegeti luminator lateral sau supralumina, usa de intrare cu pui va oferi un aspect unic si deosebit locuintei tale.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!