Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Cupole Luminator SKYLIGHT

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Descoperă gama variată de cupole luminator Skylight premium, soluția perfectă pentru luminare naturala și ventilație eficienta în spații rezidențiale, de birouri, industriale și comerciale.

Adaptabile la orice design arhitectural și la orice exigențe estetice, aceste cupole oferă un echilibru între funcționalitate și estetică. Certificările riguroase garantează siguranța și fiabilitatea acestor produse.
 

În această categorie vei găsi:

 - Cupole luminator chepeng pentru accesul în acoperiș, fiind o solutie practica si functionala pentru iluminarea naturala, ventilarea spațiilor interioare si acces pe acoperis.
 - Cupole luminator electrice pentru ventilație, echipate cu motoare electrice controlabile de la distanță, pentru o gestionare simplă și eficientă a aerului din interior.
- Cupole luminator fixe, ideale pentru aducerea luminii naturale în interior.

Montate pe elementele structurale ale acoperișului, cum ar fi panourile sau structurile secundare de prindere, aceste cupole pot fi integrate în diferite tipuri de construcții precum hale industriale, cladiri de birouri sau cladiri si hale comerciale.

Pentru un plus de funcționalitate, poți opta pentru varianta de sticlă "Walkable", îmbunătățind accesibilitatea și utilitatea cupolelor luminator Skylight. Acestă opțiune nu este inclusă în oferta standard, adăugând un nivel suplimentar de adaptabilitate și personalizare.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!