Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

UȘI MEDICAL

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: USI365 ×

În cadrul segmentului medical, usile reprezintă o componentă esențială pentru asigurarea unui mediu sigur, steril și funcțional. La Usi365.ro, ne angajăm să furnizăm soluții premium de acces pentru spitale și instituții de sănătate, îndeplinind cele mai stricte cerințe în materie de igienă, securitate și durabilitate.
 

Usi Antiradiații
 

Avem o gamă variată de usi antiradiatii concepute pentru a oferi o protecție eficientă împotriva efectelor nocive ale radiatiilor X și altor hazarde radiologice specifice laboratoarelor și sălilor de operație. Fie că este vorba despre usi pe balamale sau usi culisante prevăzute cu plumb, ne concentrăm pe asigurarea unui mediu sigur pentru personalul medical și pacienți.
 

Uși Ermetice pentru Sălile de Operație și Medii Sterile
 

Pentru sălile de operație care impun cele mai riguroase cerințe de igienă și sterilizare, punem la dispoziție o varietate de uși ermetice. Acestea pot fi personalizate din inox sau laminate HPL, garantând același nivel maxim de igienă indiferent de materialul ales.
 

Usi de interior cu finisaje ultra rezistente si antibacteriene
 

Oferta noastră cuprinde uși metalice multifuncționale de interior, uși laminate HPL și CPL cu toc metalic sau din aluminiu, adaptate pentru cabinete medicale, saloane de pacienți, săli de așteptare și alte spații colective. Ușile laminate HPL și CPL sunt ideale pentru toalete și spații cu umiditate ridicată, datorită rezistenței lor la apă și efectelor umidității pe termen lung.
 

Caracteristici Antibacteriene și de Igienă

Indiferent de preferințe, ușile din inox pe balamale sau culisante sunt proiectate pentru a oferi același nivel de igienă și protecție antibacteriană. Aceste uși sunt ideale pentru spațiile de depozitare a produselor farmaceutice, având capacitatea unică de a minimiza transferul termic.

La Usi365.ro, ne angajăm să aducem soluții sigure, fiabile și conforme celor mai exigente standarde din domeniul medical.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

0371 504 203 0756 093 803 ofertare@usi365.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!