Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Care sunt beneficiile unei incuietori SMART pentru intrarea in locuinta

Care sunt beneficiile unei incuietori SMART pentru intrarea in locuinta

Într-o lume a tehnologiei în continuă evoluție, inovația nu se oprește niciodată. Integrarea tehnologiei smart în locuința ta aduce nu doar confort, ci și un nivel superior de siguranță. Daca inca te intrebi care sunt beneficiile unei incuietori SMART iti prezentam in continuare motivele pentru care sa alegi inlocuirea unui cilindru clasic cu un cilindru smart controlat prin aplicatie.

Beneficiile Tehnologiei Smart și Integrarea Acesteia cu Locuința

Integrarea tehnologiei smart în locuința ta nu este doar o tendință, ci și o necesitate pentru un mediu mai sigur și mai inteligent. Această evoluție permite gestionarea accesului în casă într-un mod inovator și sigur, oferind multiple avantaje:

  • Gestionarea simplă și sigură din aplicație de oriunde te-ai afla: Imaginează-ți posibilitatea de a controla accesul la locuința ta direct de pe telefonul tău inteligent de oriunde te-ai afla. Este rapid, sigur și extrem de convenabil. 

  • Eliminarea grijei cheilor pierdute: Cu incuietorile inteligente, nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu pierderea cheilor. Accesul este la îndemână, direct de pe dispozitivul tău mobil.

  • Gestionarea ușoară a utilizatorilor: Poți gestiona cu ușurință cine are acces și când. Aplicația dedicată îți permite să acorzi permisiuni specifice pentru diferiți utilizatori, oferind un nivel de control fără precedent.

  • Monitorizare în timp real: Esti notificat instant dacă cineva încearcă să intre în locuință prin fortarea usii. Acest aspect iti aduce un sentiment suplimentar de siguranță și control.

  • Mod de back-up pentru situații neprevăzute: În cazul în care telefonul tău este descărcat sau pierdut, incuietorile inteligente oferă o soluție de back-up, precum PIN-ul de back up format dintr-o combinatie de rotiri ale cilindrului la stanga si la dreapta.


Pentru ca recomandam doar produse testate si calificate, iti prezentam 2 solutii alternative pentru a-ti transforma accesul in locuinta dintr-unul clasic cu cheie, intr-unul modern si SMART.


1. Cilindrul Bold - Pentru Siguranță și Inovare 

Unul dintre produsele de top în această categorie este CilindrulBold SMART, un cilindru inteligent cu multiple funcții:

  • Longlife battery pentru durabilitate extinsă
  • Cel mai înalt nivel de securitate certificat SKG*** pentru protecție maximă
  • Certificare PKVW - emisa de institutul politiei Olandeze pentru locuinte ce indeplinesc standarde si norme inalte de securitate si antiefractie
  • Sistem suplimentar de criptare și acces Bluetooth în 2 pași pentru prevenirea accesului neautorizat
  • 3 Metode diferite de activare și acces în locuință pentru flexibilitate maximă
  • Back-up PIN pentru situații neprevăzute

Acest cilindru inteligent vine în diverse dimensiuni pentru compatibilitate cu majoritatea ușilor de intrare conform standardelor EU, oferind un upgrade garantat pentru securitatea locuinței tale.

El poate fi conectat si integra cu aplicatii si device-uri de SMART Bridge precum:
- Android / iOS
- Apple Watch
- Google Home
- Homebridge
- Homey
- Home Assitant

Cilindrul SMART Bold poate fi achizitionat  din magazinul nostru online : https://www.usi365.ro/accesorii-usi-intrare/cilindru-smart-bold.html


2. Cilindrul LIBRA Iseo - Pentru Versatilitate și Siguranță

Cilindrul electronic LIBRA Iseo este o soluție completă și versatilă pentru accesul securizat în locuință:

  • Acces facil prin carduri RFID sau smartphone
  • Securitate avansată și criptare pentru protejarea accesului
  • Instalare ușoară și compatibilitate cu majoritatea ușilor standard
  • Control total și gestionare a accesului la mai multe uși
  • Design modern și finisaj elegant în negru inox

Cilindrul SMART LIBRA oferă o gamă completă de accesorii precum carduri de acces, ceasuri cu chip pentru copii, tag-uri pentru cheie.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre acest produs și pentru a aduce inovația și siguranța în locuința ta, te invităm să vizitezi site-ul nostru, USI365.RO, unde experții noștri în domeniul ușilor te așteaptă să descoperi soluțiile perfecte pentru nevoile tale.

https://www.usi365.ro/accesorii-usi-intrare/cilindru-electronic-libra-smart-iseo-40x30-finisaj-negru-inox.html

Investește în siguranță și confort cu cilindrii inteligenti smart pentru ușile de intrare!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!