Cel mai mare magazin online de usi din Romania!

Usa glisanta de interior Tip Hambar / Barn Door: Stilul Industrial in design-ul interior si functionalitate

Usa glisanta de interior Tip Hambar / Barn Door: Stilul Industrial in design-ul interior si functionalitate

Inspirate de eleganta stilului industrial care a cucerit tot mai mult teren în designul interior, usile glisante tip hambar au devenit o alegere populară în locuințele rezidentiale.

Cu un design distinct și funcționalitate remarcabilă, aceste usi aduc un aer modern și totodata autentic în orice spațiu.Ele au un farmec aparte, ceea ce este ideal daca ai in vedere crearea unui interior unic, asa cum nu gasesti oriunde.

Istoria si evolutia usilor de Hambar:

Aceste usi au o origine practică și funcțională, evoluând în timp pentru a deveni și elemente decorative sau de design în prezent.
Aparute initial in Agricultura, usile de hambar deserveau ca acces generos in spatiul de depozitare al cerealor. Sistemul era conceput pentru a rezista in conditii grele de exploatare. Ulterior aceasta usa a fost adoptata si in industria grea, fiind imbunatatita cu elemente din metal iar in secolul XX au fost integrate si in design- ul interior. 

In prezent acestea au devenit un element de atracție în decorul modern, aducând un aer rustic sau industrial în spațiile rezidențiale.

Sistemul de glisare:

Sisitemul de glisare foloseste acelasi principiu de functionare suferint imbunatatiri considerabile ale materialelor folosite in evolutia sa.
In prezent Kitul de Glisare tip Hambar furnizat de USI365 este format din:
- Sina de culisare
- 2 Role de culisare
- Distantier
- Stopper standard sau cu Amortizor
- Ghidaj de podea

Acesta poate fi achizitionat singular de aici, pentru orice proiect de tip DIY sau impreuna cu usa de interior glisanta tip Hambar de aici.


De ce sunt usile de hambar atat de cautate:

Aerul lor rustic - industrial, versatilitatea, si functionalitatea sunt unele dintre motivele pentru care usile de hambar au devenit incredibil de populare. Extrem de potrivite pentru case contemporane si traditionale, ele pot adauga o personalitate incredibila oricarei camere in care le vei folosi.
 

Design & Functionalitate:
Usile glisante tip hambar se remarca prin avantajele lor unice, transformandu-le intr-un element esential pentru orice interior.
 

Concluzie: Usile glisante tip hambar nu sunt doar un element de funcționalitate, ci și un mod de a-ți exprima personalitatea și de a aduce un strop de modernitate în locuința ta. Cu opțiuni variate de culori și configurări personalizate, aceste usi reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută o combinație echilibrată între stil și utilitate. Adaugă o notă de originalitate spațiului tău și bucură-te de beneficiile oferite de aceste usi glisante tip hambar în fiecare zi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!